logo
Drini Times u krijua nga iniciativa e guidës turistike Drini Xhafa. Duke vënë re pasurinë e lumit Drin i cili në Shqipëri është lumi më i madh me kapacitete të jashtzakonshme turistike te pashfrytëzuara, lindi ideja që më shumë turistë të kenë mundësi të kalojnë kohë ne lumin Drin duke i dhënë vlerë më të madhe kohës së pushimeve. Pra koncepti i kohes me lumin Drin ka krijuar Drini Times. Hapi i pare filloi në verën e vitit 2019 kur 10 kayake transparentë erdhën në Shkodër dhe filloi aktiviteti i xhirove me kayak ne rrjedhën e lumenjve Drin dhe Buna. Qëllimi vazhdon te jetë i njëjtë dhe i thjeshtë: Të rritet koha e shpenzuar për aktivitete nga turistët në Shkodër.
069 295 6106
[email protected]

FOLLOW US:
069 295 6106
Top
 

Lily Kayak tour

Amazing Tour

Lily Kayak tour

per person

Great way to experience wild nature life in the unexplored before areas that gave Shkodra its main values. The biodiversity with the Whiskered Tern (Chlidonias hybrida), Dalmatian Pelican (Pelecanus Crispus) and Water Lilly Flowers (Nyphar Lutea and Nymphaea Alba) are the rock stars of this trip that looks like a visit in the botanic park where the scenery changes every hour completely like the smartphone swipe. From the immense view of the greatest lake in the Balkans to the Ramsar strict protected area. This IBA area is well valued nesting area for the Whiskered Tern (Chlidonias hybrida) and a resting area for the Dalmatian Pelican (Pelecanus Crispus) and hundreds of other birds explained by the Nature Guide during the entire trip.

The trip below the Buna Bridges, Rozafa Castle and Shirqi Church will give you a glimpse of historical and cultural richness of the area. Drini Times team will follow and assist you until you might feel spoiled.

 

 

 

# 1 🛶 9:00 Presentation of itinerary, rules and start of paddling from Drini Times Watersports Point in Shiroka

# 2 🛶Paddling inside the Shkodra Lake restricted Ramsar and IBA (Important Bird Area) area of Lilly flowers for birdwatching. We will see the nesting habitat of Wiskerd tern (Chlidonias hybrida) and the Dalmatian Pelican (Pelecanus Crispus).

# 3 🛶🧵 Opsional Mojito cocktails at Buna Bridge

# 3 🛶️ We continue paddling beside Rozafa castle under Buna bridges.

# 4 🛶🥟 We take a break from paddling after Drini and Buna river join together for some snacks.

# 5 🛶️️ Another stop for a swim in the river

# 6 🛶️ Following we stop to visit a cultural heritage monument of the XIII century. The Church of Shirq is the well known place where the princesses got married.

# 7 Around 4:30 is the final stop in Obot village. From there you take your own car that we bring there or we arrange the transportation back to the starting point.

 • Included
  Lily Kayak tour
 • Not Included
  Departure Taxes
  Entry Fees
  5 Star Accommodation
  Personal Guide
  Breakfast

WRITE A REVIEW

Accomodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value For Money

Bring with you: Minimun 1 liter of water, sun protection (sunglasses, sun cream, hat), swimsuit, camera with full battery, fruits.     Info and rules: As standard we provide you the place in the kayak, the safety equipment, the guide, snacks and transportation back to the starting point. Drinks like the cocktails from the bridge or extra orders in the places we stop have additional charges. Upon request and possibility, we can make changes of the tour. For a safe and maximum positive experience follow the guide directives as well use all the time the health and safety rules
You don't have permission to register