logo
Drini Times u krijua nga iniciativa e guidës turistike Drini Xhafa. Duke vënë re pasurinë e lumit Drin i cili në Shqipëri është lumi më i madh me kapacitete të jashtzakonshme turistike te pashfrytëzuara, lindi ideja që më shumë turistë të kenë mundësi të kalojnë kohë ne lumin Drin duke i dhënë vlerë më të madhe kohës së pushimeve. Pra koncepti i kohes me lumin Drin ka krijuar Drini Times. Hapi i pare filloi në verën e vitit 2019 kur 10 kayake transparentë erdhën në Shkodër dhe filloi aktiviteti i xhirove me kayak ne rrjedhën e lumenjve Drin dhe Buna. Qëllimi vazhdon te jetë i njëjtë dhe i thjeshtë: Të rritet koha e shpenzuar për aktivitete nga turistët në Shkodër.
069 295 6106
[email protected]

FOLLOW US:
069 295 6106
Top
 

Lists

This is Photoshop's version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh.

Position Your Website Properly

Know Your Business Model

Optimize For Multi-Channels

Be Consistent With Domain

Create Rich Media Content

Position Your Website Properly

Know Your Business Model

Optimize For Multi-Channels

Be Consistent With Domain

Create Rich Media Content

Position Your Website Properly

Know Your Business Model

Optimize For Multi-Channels

Be Consistent With Domain

Create Rich Media Content

 • Position Your Website Well
 • Know Your Business Model
 • Optimize For Multi-Channels
 • Be Consistent With Domain
 • Create Rich Media Content
 • Position Your Website Well
 • Know Your Business Model
 • Optimize For Multi-Channels
 • Be Consistent With Domain
 • Create Rich Media Content
 • Position Your Website Well
 • Know Your Business Model
 • Optimize For Multi-Channels
 • Be Consistent With Domain
 • Create Rich Media Content
You don't have permission to register