logo
Drini Times u krijua nga iniciativa e guidës turistike Drini Xhafa. Duke vënë re pasurinë e lumit Drin i cili në Shqipëri është lumi më i madh me kapacitete të jashtzakonshme turistike te pashfrytëzuara, lindi ideja që më shumë turistë të kenë mundësi të kalojnë kohë ne lumin Drin duke i dhënë vlerë më të madhe kohës së pushimeve. Pra koncepti i kohes me lumin Drin ka krijuar Drini Times. Hapi i pare filloi në verën e vitit 2019 kur 10 kayake transparentë erdhën në Shkodër dhe filloi aktiviteti i xhirove me kayak ne rrjedhën e lumenjve Drin dhe Buna. Qëllimi vazhdon te jetë i njëjtë dhe i thjeshtë: Të rritet koha e shpenzuar për aktivitete nga turistët në Shkodër.
069 295 6106
[email protected]

FOLLOW US:
069 295 6106
Top
 

Headings

This is Photoshop's version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh.

Heading 1

Popins, Bold, Fontsize 60px, Letterspacing 0px

Heading 2

Popins, Bold, Fontsize 37px, Letterspacing 0px

Heading 3

Popins, Bold, Fontsize 30px, Letterspacing 0px

Heading 4

Popins, Bold, Fontsize 20px, Letterspacing 0px

Heading 5

Popins, Bold, Fontsize 15px, Letterspacing 0px

Heading 6

Raleway, Regular, Fontsize 18px, Letterspacing 0px

Paragraph lorem ipsum dolor sit amet

Raleway, Regular, Fontsize 15px, Letterspacing 0px

You don't have permission to register