logo
Drini Times u krijua nga iniciativa e guidës turistike Drini Xhafa. Duke vënë re pasurinë e lumit Drin i cili në Shqipëri është lumi më i madh me kapacitete të jashtzakonshme turistike te pashfrytëzuara, lindi ideja që më shumë turistë të kenë mundësi të kalojnë kohë ne lumin Drin duke i dhënë vlerë më të madhe kohës së pushimeve. Pra koncepti i kohes me lumin Drin ka krijuar Drini Times. Hapi i pare filloi në verën e vitit 2019 kur 10 kayake transparentë erdhën në Shkodër dhe filloi aktiviteti i xhirove me kayak ne rrjedhën e lumenjve Drin dhe Buna. Qëllimi vazhdon te jetë i njëjtë dhe i thjeshtë: Të rritet koha e shpenzuar për aktivitete nga turistët në Shkodër.
069 295 6106
[email protected]

FOLLOW US:
069 295 6106
Top

YOUR JOURNEY BEGINS Drini Times u krijua nga iniciativa e guidës turistike Drini Xhafa. Duke vënë re pasurinë e lumit Drin i cili në Shqipëri është lumi më i madh me kapacitete të jashtzakonshme turistike te pashfrytëzuara, Turi i zambakëve Mënyrë shumë e mirë për të përjetuar jetën në ujrat që i dhanë Shkodrës një nga vlerat e saj kryesore. Natyra e biodiversitetit me Dallëndyshen Faqebardhë të Detit (Chlidonias hybrida HISTORIC LANDMARKS Qëllimi vazhdon te jetë i njëjtë dhe i thjeshtë: Të rritet koha e shpenzuar për aktivitete nga turistët në Shkodër. A MYSTICAL ADVENTURE Vlerat e florës dhe faunës se zonës se Shkodres marrin tjetër vlerë dhe dimension kur gjendet një mënyrë informimi ineraktive dhe dashamirëse me natyrën. Kjo shërben që njërezit dhe institucionet të informohen dhe ndërgjegjësohen për vlerën dhe të vihen në mbrojtje të natyrës kur ajo cënohet Drini Times Bashkpunimi i Drini Times dhe Well Point me Bashkinë e Shkodrës, Administratën e Zonave të Mbrojtura ADZM dhe te tjera organizma shteterore shqiptare dhe Bashkimit Europian ka krijuar Piken e Sporteve Ujore te Shirokes e cila eshte nje plazh I vogel publik I cili mirembahet nga Ëell Point dhe Drini Times ne funksion ten je publiku sa me te gjere.

MOST POPULAR TOURS

Lorem ipsum dolor sit amet This is Photoshop’s version of Lorem Ipsn gravida. Ing business like this takes much more effort than doing your own.

Watch Our Video

TRAVEL FAR ENOUGH, YOU MEET YOURSELF

Hapi i pare filloi në verën e vitit 2019 kur 10 kayake transparentë erdhën në Shkodër dhe filloi aktiviteti i xhirove me kayak ne rrjedhën e lumenjve Drin dhe Buna.
SUBSCRIBE

JOIN THE NEWSLETTER

To receive our best monthly deals

    Slide Shkodra Buna Slide Drini Timrd Slide Buna River
    You don't have permission to register